خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی)
به علت تغییر حداقل مبلغ قابل پرداخت ، بانک ملی از تاریخ  1395/08/25 اجازه پرداخت اینترنتی زیر مبلغ 5000 تومان را به دارندگان کارت بانک ملی در اینترنت نمی دهد  اگر محصولی را بخواهد خرید کند که مبلغ آن کمتر از 5000 تومان است پرداخت توسط بانک ملی انجام نمی شود.  باید از سایر کارت های بانکی استفاده کنید.

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی)

دانلود رایگان دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی) ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی) “را از ایران فایل دانلود نمایید.


اشعه دهی مواد غذایی بر خلاف آنچه که رسانه ها آن را توصیف می کنند یک فناوری جدید نیست. در واقع اشعه دهی مواد غذایی پدیده ای است که پژوهشهای بسیاری درباره آن صورت گرفته است و بسیار قویتر از برخی فرآیندهای جدید و نوآوری ها در زمینه نگهداری مواد غذایی است که تحت عنوان صنعت غذای در سالهای اخیر مطرح شده اند. کشف اشعه X توسط رونتگن در سال ۱۸۹۵ و کشف مواد پرتوزا توسط بکورل یک سال بعد از آن، جامعه دانشمندان را به سوی پژوهشهای وسیع و جدی در خصوص اثرات بیولوژیکی اشعه های یونیزه هدایت نمود. اشعه دهی مواد غذایی ابتدا در سال ۱۹۲۱ در ایالات متحده برای غیر فعال کردن انگل انسانی تریشینلا اسپیرالیس در گوشت خوک استفاده شد(۷). در دهۀ ۱۹۳۰-۱۹۲۰ میلادی مقالات متعددی پیرامون اثرات اشعه بر مواد غذایی و اجزای تشکیل دهندۀ آن به چشم می خورند. امروزه حدود ۴۰ کشور جهان (جدول ۷-۱) بیش از ۱۰۰ نوع غذای اشعه دیده را به صورت مشروط و یا غیر مشروط برای مصرف (۱۲، ۱۳ و ۱۴) و ۲۵ کشور از این کشورها تولید تجاری این غذاها را نیز پذیرفته اند. اغلب این کشورها ادویه را به منظور غیر فعال کردن کپکها و یا باکتری ها به کمک اشعه س …

این محصول “دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی)  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

دانلود مقاله اشعه دهی مواد غذایی (پرتودهی)

مطلب پیشنهادی

کارآفرینی تولیدی پوشاک مقطع کارشناسی

دانلود رایگان کارآفرینی تولیدی پوشاک مقطع کارشناسی ، مقاله ، تحقیق این محصول" کارآفرینی تولیدی پوشاک مقطع کارشناسی "را از ایران فایل دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *