خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیبات شیر
به علت تغییر حداقل مبلغ قابل پرداخت ، بانک ملی از تاریخ  1395/08/25 اجازه پرداخت اینترنتی زیر مبلغ 5000 تومان را به دارندگان کارت بانک ملی در اینترنت نمی دهد  اگر محصولی را بخواهد خرید کند که مبلغ آن کمتر از 5000 تومان است پرداخت توسط بانک ملی انجام نمی شود.  باید از سایر کارت های بانکی استفاده کنید.

دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیبات شیر

دانلود رایگان دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیبات شیر ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیبات شیر “را از ایران فایل دانلود نمایید.


مرور ۲۵ ساله بر گزارش تحقیقات در ژورنالهای علمی گاوداریهای شیری یک شماره اصلی پیشرفته علمی که در ۲۵ سال گذشته در تصمیم گیری فرصت طلبانه و محدویت ها در تغییر دادن ترکیبات شیر از میان دستکاری تغذیه ای ،دریافت شده است. زیرا حساسیت زیاد چربی شیر به دستکاری تغذیه ای نسبت به هر یک از پروتئین یا لاکتوز و کنترل تغذیه ای در مقدار پروتئین و ترکیب اسید چرب بسیار مورد توجه واقع شده است. اطلاعات جدید در محصولات زنجیره ای شکمبه ای در ایزومرهای ترانس اسیدهای چرب با تنزل چربی شیر استخراج شد. طبق این نتیجه جستجوی اسید چرب بیوهیدروژنی ، شدید شد. تفکر جدید در منشاء ایزومرهای ترانس اسید چرب ناشی شده از بیو هیدروژنی شکمبه ای و چگونگی تغییرات این ایزومرها بوسیله اعمال آنزیم های پستانی به ثمر نشست. این کشف در اسید لینولئیک مزدوج(CLA) به اندازه یک ضد سرطان قوی همچنین به کار زیاد در بالا بردن غلظت در شیر از میان دستکاری تغذیه ای و کشف اثرات فیزیولوژی ، مخصوصاً ایزومرهای اسید لینولئیک مزدوج (CLA) منجر شد. نگهداری نوین چربیها در سالهای اخیر توسعه یافته است که بر اساس بیو هیدروژنی وافزودن غلظت اسیدهای چرب اشباع …

این محصول “دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیبات شیر  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

دانلود مقاله اثرات تغذیه گاوها بر ترکیبات شیر

مطلب پیشنهادی

کارآفرینی تولیدی پوشاک مقطع کارشناسی

دانلود رایگان کارآفرینی تولیدی پوشاک مقطع کارشناسی ، مقاله ، تحقیق این محصول" کارآفرینی تولیدی پوشاک مقطع کارشناسی "را از ایران فایل دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *