خانه / فنی و مهندسی / تحقیق در مورد انجماد و نگهداری محصولات منجمد
به علت تغییر حداقل مبلغ قابل پرداخت ، بانک ملی از تاریخ  1395/08/25 اجازه پرداخت اینترنتی زیر مبلغ 5000 تومان را به دارندگان کارت بانک ملی در اینترنت نمی دهد  اگر محصولی را بخواهد خرید کند که مبلغ آن کمتر از 5000 تومان است پرداخت توسط بانک ملی انجام نمی شود.  باید از سایر کارت های بانکی استفاده کنید.

تحقیق در مورد انجماد و نگهداری محصولات منجمد

دانلود رایگان تحقیق در مورد انجماد و نگهداری محصولات منجمد ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ تحقیق در مورد انجماد و نگهداری محصولات منجمد “را از ایران فایل دانلود نمایید.


لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل :Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت )   تعداد صفحه۷۵   میزان محصول عامل بزرگی در ارزش محصول است. استفاده از دمای خیلی پایین برای هر دو انجماد و نگهداری محصولات منجمد به ارزش آن می افزاید. اما برای خیلی از محصولات در مدت نگهداری ، قابلیت خوشمزگی و ارزش تغذیه ای مطلوب است. خشک کردن انجمادی: خشک کردن انجمادی میوه و سبزیجات ، شامل خشک کردن  غذا تقریباً ۵۰% وزن و حجم اصلی اش و سپس انجماد غذا برای نگهداری آن می باشد . کیفیت خشک کردن انجماد میوه و سبزیجات و معادل میوه و سبزیجات  بدون خشک کردن اولیه است . هزینه بدلیل نگهداشتن وزن و حجم بسته بندی ، انجماد ، انبار و حمل ، کمی انت پیدا می کند  انجماد مواد غذایی: سبزیجات:بلانچینگ  سبزیجات قبل از انجماد ، تعداد میکروارگانیم ها را کاهش می دهد ، کمی هوا از بافت ها خارج می شود، آنها را خیلی متراکم کرده و رنگ آنها را تقویت می کند.این عملکرد برای غیر فعال کردن آنزیم ها بسیار مهم است . در غیر اینصورت موجب افت در قابلیت خوشمزگی ، رنگ و محتوای اسیداسکوربیک در طول انبار داری …

این محصول “تحقیق در مورد انجماد و نگهداری محصولات منجمد  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

تحقیق در مورد انجماد و نگهداری محصولات منجمد ,دانلودتحقیق در مورد انجماد و نگهداری محصولات منجمد ,تحقیق در مورد انجماد و نگهداری محصولات منج

مطلب پیشنهادی

دانلود تحقیق سیستم سوخت

دانلود رایگان دانلود تحقیق سیستم سوخت ، مقاله ، تحقیق این محصول" دانلود تحقیق سیستم سوخت "را از ایران فایل دانلود نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *