خانه / کارآفرینی ، طرح توجیهی / پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

دانلود رایگان پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش “را از ایران فایل دانلود نمایید.


                تعداد صفحات: ۳۷ صفحه فرمت اجرایی : Word قابل ویرایش    قابل اطمینان از جامع و کامل بودن پروژه کارآفرینی    فهرست فصل ها فصل اول کلیات فصل دوم روش انجام کار فصل سوم امور مالی طرح فصل چهارم جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات تاریخچه و سابقه مختصر طرح : ور آمدن خمیر، فرایندی است که طی آن، گاز وارد خمیر می شود تا نانی که تهیه می شود، سبک تر بوده و آسان تر هم جویده شود. در تهیه اغلب نان ها خمیر مایه به کار می رود. اما برخی نان ها هستند که برای مراسم مذهبی تهیه می شوند، و خمیر این نان ها ور نمی آید .  فرایندهای شیمیایی طی عمل ور آمدن خمیر نان برای ور آمدن بیشتر خمیرها، از خمیر ترش استفاده می شود. خمیر ترش، هیدرات کربن موجود در آرد و یا شکر را تخمیر می کند و گاز دی اکسید کربن تولید می نماید . برای تهیه نان در خانه یا کارخانجات، معمولاً از خمیر ترش استفاده می شود. این گاز سبب ترد شدن نان شده و عطر و طعم خوبی به آن می دهد. خمیر ترش، طعم ترشی به خمیر می ده …

این محصول “پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نان لواش

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *