خانه / کشاورزی و زراعت / پاورپوینت خشک کردن انجمادی پودر لیمو

پاورپوینت خشک کردن انجمادی پودر لیمو

دانلود رایگان پاورپوینت خشک کردن انجمادی پودر لیمو ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ پاورپوینت خشک کردن انجمادی پودر لیمو “را از ایران فایل دانلود نمایید.

پاورپوینت خشک کردن انجمادی پودر لیمو

پاورپوینت-خشک-کردن-انجمادی-پودر-لیموموضوع : خشک کردن انجمادی تحت خلاء (پودر لیمو) قالب بندی : pptتعداد اسلایدها : ۲۲ اسلایدشرح مختصر :مقدمهخشککردن انجمادی تحت خلاء یکی از بهترین روشهای خشک کردن بوده ومحصول نهاییرا با بالاترین کیفیت در مقایسه با سایر روشهای خشک کردن تولید میکند.ازآنجاییکه محتوی رطوبت محصولات و دمای پروسه کاهش یافته بیشتر خرابی ها ووفعالیتهای میکروبی کاهش میبابد.بنابراین با استفاده از این تکنولوژی میتوان به دو عامل محافظت و بالا بردن ارزش غذایی دست یافت.در این مقاله خشککردن انجمادی لیمو و خشک کردن در یک فرآیند پیوسته شرح داده شده است.لیمودر تایلند یک محصول کشاورزی اقتصادی است که برای بسیاری از صنایع مورداستفاده قرار میگیرد.ترکیب با مواد غذایی ،استفاده دارویی بعنوان ضدسرطان،داروی تب بر،ااستفاده در کمبود ویتامین C  وتصفیه خون کاربرد داردمدت تولید لیمو بنا به دلایلی فقط ۴ ماه است.بنابراین تولید پودر لیمو واستفاده از آن در تمام فصول سال امری توجیه پذیراست.اصول خشک کردن انجمادی تحت خلاءخشک کردن اولیهدما وفشارپمپ خلاءانرژی (گرما)خشک کردن ثانویهبعداز این که خشک کردن اولیه کامل شد و یخ تصعید شد ،هنوز رطوبت کمی درمحصولباقیمانده به اندازه ۷ -۸ در صد است که در ادامه لازم است در دمای گرمتربرای کاهش رطوبت باقیمانده به اندازه مطلوب استفاده شود.خشک کردن ثانویهمعمولا  1/3  تا ۱/۲ مدت زمان مورد نیاز برای خشک کردن اولیه بکار گرفتهمیشود.مواد وروشلیموبصورت عصاره لیمو خرد و له شده وبه آن Na Nco3  2 درصد افزوده شد بهاندازه وزن عصاره لیمو.این محلول تحت فشار کاهش یافته گازهایش خارج شده ودر دمای اتاق نگهداری میشود.تجهیزاتسیستمخنک کننده دارای توان خنک کنندگی KW 3 است که متشکل از بخش کندانسور باتوان سرد کردن هوا (دمای خروجی ۳۵ تا ۴۰ ) ،بخش اواپراتور (انتقال حرارتسطحی ۱۰ متر مربع)  کمپرسور و شیر انبساط (با توان خنک کردن ۳kw ) است.۶نمونه سینی در اندازه از قبل تعیین شده که بصورت یک لایه صاف در آن درآمدهبودوظرفها ازجنس استیل ضد زنگ بوده که با لایه ای از پلی استایرین پوشیدهشده است.نتایج وبررسیخشک کردن با انجماد محصولات غذایی در یک سیستم بستهمنابع

دانلود فایل

این محصول ارزشمند “پاورپوینت خشک کردن انجمادی پودر لیمو  “توسط پورتال  ایران فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

نظرات خود را در قسمت درج نظر ثبت کنید

منبع: ایران فایل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *