خانه / صنایع غذایی / پاورپوینت بررسی نوشیدنی های غیر الکلی
به علت تغییر حداقل مبلغ قابل پرداخت ، بانک ملی از تاریخ  1395/08/25 اجازه پرداخت اینترنتی زیر مبلغ 5000 تومان را به دارندگان کارت بانک ملی در اینترنت نمی دهد  اگر محصولی را بخواهد خرید کند که مبلغ آن کمتر از 5000 تومان است پرداخت توسط بانک ملی انجام نمی شود.  باید از سایر کارت های بانکی استفاده کنید.

پاورپوینت بررسی نوشیدنی های غیر الکلی

دانلود رایگان پاورپوینت بررسی نوشیدنی های غیر الکلی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ پاورپوینت بررسی نوشیدنی های غیر الکلی “را از ایران فایل دانلود نمایید.

پاورپوینت بررسی نوشیدنی های غیر الکلی

پاورپوینت-بررسی-نوشیدنی-های-غیر-الکلیقالب بندی : pptتعداد اسلایدها : ۲۰ اسلاید مقدمه :همانطور که می دانیم ابتدایی ترین و ساده ترین نوشیدنی مصرفی در بین عموم مردم دنیا آب است، ممکن است این دلیل ( ایجاد تنوع در طعم آب ) یکی از دلایل به وجود آمدن نوشیدنی ها ذکر شده باشد .                نوشیدنی غیر الکلی نوشیدنی است که الکل جزء محتویات آن نیست . نوشابه های مخلوط غیر الکلی شامل پانچ ها ، بعضی از کوکتل ها و … می باشند . این نوشابه ها کمتر از نیم درصد  الکل دارند و بر اساس درصد الکل بوسیله حجم طبقه بندی می شوند .                  ماءالشعیر  ماءالشعیر نوشابه ای غیر الکلی است و از شیره رقیق شده جو بدست می آیدکه به آن مواد افزودنی مجاز و در صورت لزوم مواد نگه دارنده اضافه مینمایند . پروسه شیمیایی تولید محصول به این ترتیب است که نشاسته غلات به مالتوز و سپس تخمیر و تبدیل آن به الکل است .            مواد اولیه تولید ماءالشعیرآبآب مورد استفاده در این صنعت باید فاقد بو ، طعم ، رنگ ، میکروارگانیسم ، کلر آزاد و نیز فلزاتی مانند مس باشد .کدورت آن حداکثر ۱ میلی گرم در لیتر باشد . قلیائیت کل بر حسب کربناتکلسیم  50 قسمت در میلیون و سختی کل آن بر حسب کربنات کلسیم ۳۰۰ قسمت درمیلیون باشد .               مالتماده اصلی تولید ماءالشعیر می باشد . چنانچه جو را تحت شرایط کنترل شده قرار دهیم تا جوانه بزند و سپس آنرا خشک نمائیم .میزان آلفا آمیلاز آن افزایش می یابد . این آنزیم باعث هیدرولیز نشاسته به قندهای قابل تخمیر مانند دکسترین و مالتوز می شود .              شکر ( ساکاروز )         مهمترین شیرین کننده در ماءالشعیر ساکاروز می باشد . شکر موجب طعمشیرین در محصول گشته و تعادل بین طعم های مختلف در ماءالشعیر را فراهم مینماید .   آنزیم ها         ترکیباتی پروتئینی هستند که بهمنزله کاتالیزورهای حیاتی ممکن است سبب تغییرات مطلوب یا نامطلوب فیزیکی وشیمیایی در مواد غذایی شوند .آنزیم ها اگر چه جز کوچکی از بسیاری از مواد غذایی را تشکیل می دهند نقش مهمی را در آنها بازی می کنند ………. …و………….

دانلود فایل

این محصول ارزشمند “پاورپوینت بررسی نوشیدنی های غیر الکلی  “توسط پورتال  ایران فایل  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

نظرات خود را در قسمت درج نظر ثبت کنید

منبع: ایران فایل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *