خانه / عمومی و آزاد / پاورپوینت آماده: اثرات افزودن آرد سویا (با چربی کامل و بدن چربی) بر ارزش غذایی و ویژگی های ارگانولپتیکی و رئولوژیکی و کیفی نان

پاورپوینت آماده: اثرات افزودن آرد سویا (با چربی کامل و بدن چربی) بر ارزش غذایی و ویژگی های ارگانولپتیکی و رئولوژیکی و کیفی نان

دانلود رایگان پاورپوینت آماده: اثرات افزودن آرد سویا (با چربی کامل و بدن چربی) بر ارزش غذایی و ویژگی های ارگانولپتیکی و رئولوژیکی و کیفی نان ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ پاورپوینت آماده: اثرات افزودن آرد سویا (با چربی کامل و بدن چربی) بر ارزش غذایی و ویژگی های ارگانولپتیکی و رئولوژیکی و کیفی نان “را از ایران فایل دانلود نمایید.

                 753- پاورپوینت آماده: اثرات افزودن آرد سویا (با چربی کامل و بدن چربی) بر ارزش غذایی و ویژگی های ارگانولپتیکی ، رئولوژیکی و کیفی نان – ۲۲ اسلاید   فهرست:   مقدمه مروری بر مطالعات پیشین ارزیابی تغذیه ای ویژگی های فارینوگرافی خمیر ویژگی های میکرو اکستنسوگرافی خصوصیات گلوتن تولید گاز و قابلیت حفظ گاز کیفیت نان ارزیابی اورگانولپتیکی تغییرات در مدت نگهداری نتیجه گیری پیشنهادات …

این محصول “پاورپوینت آماده: اثرات افزودن آرد سویا (با چربی کامل و بدن چربی) بر ارزش غذایی و ویژگی های ارگانولپتیکی و رئولوژیکی و کیفی نان  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *