خانه / فنی و مهندسی / مقاله در مورد اسیدهای چرب

مقاله در مورد اسیدهای چرب

دانلود رایگان مقاله در مورد اسیدهای چرب ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ مقاله در مورد اسیدهای چرب “را از ایران فایل دانلود نمایید.

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل :Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت )   تعداد صفحه۸۶   اسیدهای چرب گوشت نیز همانند سایر غذاها دارای مخلوطی از اسیدهای چرب است. میزان اسیدهای چرب اشباع در گوشتهای مختلف به شرح زیر است: گاو، بره و خوک: کمتر از ۵۰ درصد اسید چرب اسید طیور: ۳۰ درصد اسید چرب اشباع مهترین اسیدهای چرب گوشت از دیدگاه تغذیه عبارتند از: اسید پالمیتیک به فرمول c16:0 اسید استئاریک به فرمول c18:0 اسید میریستیک که آرومازاترین اسید چرب گوشت است. به نظر می رسد که اسید پالمیتیک و اسید استئاریک، کلسترول خون را افزایش نمی دهد. اسید آراشیدونیک در مغزو کبد به مقدار بیشتری یافت می شود. گوشت یکی از منابع عمده اسیدهای چرب غیراشباع با یک باند دوگانه و به ویژه اسید اولئیک به فرمول c18:1 است. حدود ۴۰درصد اسید چرب گوشت، غیراشباع با یک باند دوگانه است. گوشت نشخوار کنندگان همچنین دارای اسیدهای چرب ترانس می باشد.   مواد ریز مغذی گوشت: مواد ریز مغذی گوشت از نظر تغذیه ای بسیار مهم هستند زیرا گوشت منبع نسبتاً فشرده ای از ویتامینها، مواد معدنی، عناصر کمیابو تبرخی …

این محصول “مقاله در مورد اسیدهای چرب  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

مقاله در مورد اسیدهای چرب ,دانلودمقاله در مورد اسیدهای چرب ,اسیدهای چرب

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *