خانه / علوم انسانی / مقاله. اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو

مقاله. اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو

دانلود رایگان مقاله. اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو 

این محصول با ارزش “ مقاله. اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو “را از ایران فایل دانلود نمایید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۸۴   بنام خدا تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو هلو بومی مناطق گرم چین می باشد، ولی به نظر می رسد که سالها قبل از معرفی شدن به اروپا که از آنجا به آمریکای شمالی برده شد در ایران کشت می شده است. بجز سیب، هلو وسیعترین درخت میوه خزانه دار کشت شده در آمریکا می باشد و درختی است نسبتاً کم عمر که دارای اندازه متوسط تا کوچک می باشد. از نظر ژنتیکی، هلو خیلی کمتر از سیب و گلابی متغیر می باشد و میوه هر نهال بذری کشت می شود و حداقل قابل خوراک می باشد و طبیعتاً زودبار می دهد لذا اصلاح ارقام جدید آسان می باشد. اغلب ارقام هلو که امروز بکار می روند محصول برنامه های اصلاح نژاد آزمایشی می باشند. برنامه های اصلاح نژاد موفقیت آمیز در مناطق مختلف دنیا منجر به تولید ارقام تجارتی خیلی بیشتری از آنچه که در مورد سیب و گلابی یافت می شود گردیده است که کشت می شود. (۱) گیاهشناسی هلو هلو (پرنوس پرسیکا) از خانواده رزاسه و زیرخانواده پرونوئیده دارای ۱۶ کروموزوم (۱۶=n2) و بومی چین می باشد. جنس پرونوس شامل هلو، شلیل، بادام، زردآلو، …

این محصول “مقاله. اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *