خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله کیفیت دانه برنج معطر

دانلود مقاله کیفیت دانه برنج معطر

دانلود رایگان دانلود مقاله کیفیت دانه برنج معطر ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود مقاله کیفیت دانه برنج معطر “را از ایران فایل دانلود نمایید.


  مشخصات این فایل عنوان: کیفیت دانه برنج معطر فرمت فایل: word(قابل ویرایش) تعداد صفحات: ۱۵ این مقاله در مورد کیفیت دانه برنج معطر می باشد.   بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله کیفیت دانه برنج معطر کیفیت دانه برنج به وسیله خواص فیزیکی و شیمی فیزیکی آن تعیین می شود. خواص فیزیکی شامل اندازه و شکل دانه، راندمان تبدیل، درجه تبدیل و ظاهر دانه است. کیفیت پخت و خوراکی توسط خواص شیمی فیزیکی متعددی نظیر محتویات آمیلوز، درجه حرارت ژلاتینی و پیوستگی ژل یا همبندی ژل مورد سنجش قرار می گیرد. تانگ و همکاران بین آمیلوز و همبندی ژل و نیز بین آمیلوز و درجه حرارت ژلاتینی رابطه معنی دار بالا، ولی بین آمیلوز و افزایش طول دانه پس از پخت رابطه معنی دار مثبتی را نتیجه گیری کرده اند.بیش تر برنج های کیفیت بالا نرم پخت هستند. درجه نرم پخت بودن و افزایش حجم پس از پخت به وسیله مقدار آمیلوز تعیین می گردد……(ادامه دارد )  عوامل مؤثر در کیفیت برنج اگرچه همه صفات برنج معطر به طور زادشناختی اداره می شوند و به ارث می رسند، اما بروزشان تحت شرایط طبیعی به محیط و خاک و عملیات م …

این محصول “دانلود مقاله کیفیت دانه برنج معطر  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

همه چیز در مورد کیفیت دانه برنج معطر , دانه معطر برنج , هر آنچه در مورد کیفیت دانه برنج معطر نمی دانید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *