خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله روش با بلوک برای تعیین چربی در شیر و خامه

دانلود مقاله روش با بلوک برای تعیین چربی در شیر و خامه

دانلود رایگان دانلود مقاله روش با بلوک برای تعیین چربی در شیر و خامه ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ دانلود مقاله روش با بلوک برای تعیین چربی در شیر و خامه “را از ایران فایل دانلود نمایید.


تا همین سالهای اخیر، شیر و خامه به مقدار محدود خرید و فروش می شد. یک قرن پیش تقریباً هر خانواده از گاو خودش شیر تیهه می کرد و روزانه فرآورده هایی در فروشگاه به فروش می رسید، مانند کره و پنیر که از مزرعه می آورند. در این شرایط نیاز شد که مقدار دقیق چربی در شیر ارزیابی کند. هنگامیکه یک کشاورز می خواهد برتری گاو خود را اثبات کند، شیرش را جدا می کند و برای بدست آوردن خامه تکان می دهد. کره اش به مدت یک روز یا یک هفته به این روش تهیه می شود. افزایش زیاد جمعیت شروع شد، نتیجه توسعه دائما تقاضای شیر افزایش می یافت این تقاضا بیشتر شد با فعالیت تاسیس اولین کارخانه پنیر در سال ۱۸۵۴ اولین کارخانه کره در سال ۱۸۷۲ شروع شد. خیلی زود لازم شد که از بعضی دستگاهها برای پی بردن به فشار شیر با سرشیر گرفتن یا آب گرفتن استفاده می شود. شیر سنج، در مورد این وسیله در همه جا مطرح بود، از دستگاه ابتدایی برای پی بردن …

این محصول “دانلود مقاله روش با بلوک برای تعیین چربی در شیر و خامه  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

دانلود مقاله روش با بلوک برای تعیین چربی در شیر و خامه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *