خانه / جدیدترین ها / دانلود طرح توجیهی کارآفرینی در قالب word با عنوان واحد تولیدی آرد ستاره ۳۷ ص

دانلود طرح توجیهی کارآفرینی در قالب word با عنوان واحد تولیدی آرد ستاره ۳۷ ص

[ad_1]

فهرست مندرجات: بخش اول: کلیات – مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی – خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی – اصطلاحات و تعریفات بخش دوم: سازمان واحد تولیدی – سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی – سازماندهی امور کیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش کیفیت – شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و کارکنان دخیل و مؤثر بر کیفیت بویژه مسئول و کارکنان بخش کیفیت بخش سوم: مستندات نظام کیفیت – ساختار مستندات نظام کیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های کاری، مشخصات فنی و استانداردهای کارخانه ای، تقشه ها، کارتها و فرمهای عملیاتی و غیره – نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام کیفیت و چگونگی کنترل آنها – حفظ و نگهداری سوابق بخش چهارم: کنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی – نمودار فرآیندها – تدارکات و انبارش مواد اولیه – فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات – بسته بندی محصول نهایی – انبارش، حمل و تحویل محصول بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات – بازرسی و آزمایش مواد اولیه – بازرشی و آزمایش حین فرآیند – بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر کارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید) بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات بخش هفتم: امکانات آزمایشگاهی و کنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های کارکردی وکالیبراسیون) بخش هشتم: کنترل و تعیین تکلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شکایات مشتریان بخش نهم: آموزش کارکنان بخش دهم: کاربرد فنون آکاری پیوست ها, فهرست مدارک و مستندات مرتبط نظام کیفیت و سایر ضمائم ضروری بخش اول: کلیات مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت ۲m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال از سال ۱۳۴۲ شروع کرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه ۲ (درصد سبوس گیری ۱۹ درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری ۱۳ درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره ۱۰۳ و ۲۳۹۳ به روش والسی تولید می شود. این واحد تولیدی به مدیریت عامل سید محمدرضا مرتضوی و داشتن نیروهای متخصص شامل خانم الهام عباسی مسئول کنترل کیفیت با مدرک مهندسی صنایع غذایی، آقای سید احمد حیدری مدیر تولید با مدرک شیمی و خانم رکسانا نادرنیا مدیر فنی با مدرک مهندسی مکانیک و تعداد ۳۵ کارگر از حداکثر توان خود جهت تولید محصول با کیفیت مطلوب بهره می برد ماده اولیه و محصول در کلیه مراحل تولید و فرآوری کنترل شده و آزمایشات لازم برروی آنها در بخش میکروبی و شیمی انجام می شود. این کارخانه با داشتن پروانه تأسیس و بهره برداری به شماره ۴۲۵۱، در تیرناه سال ۱۳۸۲ موفق به اخذ پروانه های ساخت محصول به شماره ۱۷۹۴۲ – آرد ستاره درجه ۲ و ۱۷۹۴۳ – آرد سبوس گرفته از طرف وزارت بهداشت گردید. بسته بندی محصول در کیسه های پلی پروپیلنی ۴۰ کیلوگرمی انجام شده و اتیکت کارخانه شامل اطلاعاتی مانند تاریخ تولید، نام محصول، پروانه ساخت است. گندم از طریق شرکت حمل و نقل آرد و گندم ایران از طرف اداره غله و آرد استان تهارن به کارخانه منتقل و آرد تولیدی توسط همان اداره حمل می شود. ۲-۱- خط مشی و اهداف کیفیتی واحد تولیدی:

[ad_2]

این محصول “دانلود طرح توجیهی کارآفرینی در قالب word با عنوان واحد تولیدی آرد ستاره ۳۷ ص “توسط پورتال ایران فایل از فروشگاه های مختلف جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *