خانه / فنی و مهندسی / استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی

استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی

دانلود رایگان استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول با ارزش “ استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی “را از ایران فایل دانلود نمایید.

یک سمینار بسیار کامل (بیش از ۹۰ اسلاید) فهرست مطالب : } معرفی   } تاریخچه   } انواع پرتو   } مکانیزم عمل پرتوهای یونساز   } واحدهای تابش   } اشعه گاما   } پرتوسازهای ماشینی   } مقایسه پرتوهای یونساز   } ایمنی اشعه دهی   } مزایا و معایب اشعه دهی   } نشانه های ماده غذایی پرتودیده   } وضعت قوانین کشورها   } فرآوری مواد غذایی قبل از تابش   } بسته بندی   } کاربرد صنعتی تشعشع   } شناسایی محصولات پرتودهی شده   } هزینه تشعشع   } اثر تشعشع بر اجزای غذایی   } بررسی مقالات   } نظر مصرف کنندگان   } چشم انداز آینده   …

این محصول “استفاده از اشعه دهی در صنایع غذایی  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:ایران فایل

اشعه , مواد غذایی , نگهداری , فساد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *